ditt navn herSjätte mars, Rozzens nos

2012-03-06 @ 22:16:07 i Ledsenheten och tankarna

För att kunna komma ihåg dagarna bättre så kommer jag börja försöka skriva lite påminnande saker om dagarna varenda dag då mitt minne är så pass dåligt att det ibland inte ens går att komma ihåg vad jag har sagt tio sekunder efter att orden kommit ut ur munnen. Folk lär tycka att det är otroligt tråkigt att läsa om det, (trots att bloggen redan är tråkig) men för tillfället känner jag inte för att skriva för någon annan än mig själv. Statistiken har ändå börjat gå neråt sedan skriveriet blev mer inaktivt, möjligtvis är det bättre med färre läsare just nu. Dagens positiva memo: Idag har jag haft teknik, lärde mig att konstruera sladdar till motorvärmare osv. Sedan har jag fått måla med akvarell igen och fick en komplimang om att min målning påminde om ett av Vincent van Gogh's verk. Förhoppningsvis var det beröm men det kan mycket möjligt vara tvärtom. Akvarellfärg är hur som helst fint, en timme går fort medan jag får använda mina favoritfärger utan att tänka och blanda ut dem till olika nyanser. Trots min oförmåga att vara konstnärlig/duktig på att måla/rita/vad som helst så känns det på något vis lugnande att bara sitta tyst och använda mig av färgerna.


${CommentAuthorLinkIf}

2012-03-07 kl.20:55:39

Jag tycker att det är bra att du ska börja skriva om dina dagar och så mer! Jag känner själv samma sak med minnet så det är väldigt skönt när jag kan kolla bakåt i bloggen och få lite hjälp på traven. :)

${CommentAuthorLinkIf}

2012-03-08 kl.10:07:19

Jag har en fototävling publicerad på min blogg nu! Kika in och se om det är något du skulle uppskatta :)

Det skulle vara jätte roligt om du skulle vilja vara med!kram

${CommentAuthorLinkIf}

2012-03-08 kl.13:43:32

tycker att din blogg var jättefin!

${CommentAuthorLinkIf}

2012-03-08 kl.18:50:12

Sv: Har jobbat med den i flera år, det krävs sjukt mycket träning och vilja. Det funkar ju olika för olika personer men ett bra tips är ju att ta små steg och att utmana dig själv lite för att sedan öka på. Att du t.ex. börjar med det du tycker är lättast av det som är svårt och gör om det tills att det inte känns lika farligt längre. Jag gjorde som man gör med spindelfobi osv. helt enkelt.Men jag har märkt att ju sämre jag mår desto mer sjunker jag tillbaks i den sociala fobin/ångesten så att du mår dåligt kan ju vara ett extra hinder. :/Jag har för mig att många kör med KBT för social fobi men är inte säker... DBTn hjälpte mig lite faktiskt dock. Fortsätt att kämpa bara! Du kommer att klara av det en vacker dag, det är jag säker på.

Legg igjen en beskjed!