DITT NAVN HERTjugonionde april

2012-04-29 @ 12:22:27 i En del av vardagen |

Imorgon åker jag och mamma in till Luleå och hämtar min vän Liza, vi ska fira valborg (om man nu firar valborg?) genom att se film, äta godis, spela Left 4 Dead och förmodligen börja planera nästa års resa till London. Ni kan besöka hennes två tumblr's här och här. Det verkar som att jag omedvetet har bestämt olika tider som jag ska vakna upp under nätterna, för nästan alltid blir det att jag vaknar vid klockan två och fem på morgonen/natten. Sen blir det oftast fler uppvaknanden, men det är vid blandade tider. Den här natten fick jag i alla fall ett brev från Torsås, jag blev antagen till gymnasiet där trots att mina slutbetyg inte var inskickade. Det var en fin dröm. Hoppas jag får det där brevet i mitten av juli, där det står att jag är välkommen till skolstart någon gång i augusti. Så idag tänker jag fortsätta plugga samhällskunskap, har jag berättat förresten att jag fixade kemin helt klart den här veckan? Senare idag tänker jag även beställa kläder från Top Shop, den underbaraste affären som finns. Liza ska hjälpa mig med att hitta en klänning till min kusins dop i juni också, trots att jag inte kommer ha råd med fler kläder efter den här beställningen. Det var väl allt för denna söndag. Ha en fin dag, ni som läser.


Tjugofemte april

2012-04-25 @ 12:51:54 i En del av vardagen |


Rozz är så söt, jag var helt enkelt tvungen att ta några bilder på när han sover. Jag sitter här hemma idag och pluggar samhällskunskap, senare ska jag skriva om lite konsthistoria. Som det verkar nu kommer jag nog ta mig in i Torsås i alla fall, fick uppgifterna i kemi igår och det lär jag fixa på ungefär en vecka. Det är alltså möjligt att jag hinner klart! Det hade varit trevligt att klara det efter att ha kämpat hela den här vägen, nu gäller det bara att ignorera mina känslor och fortsätta plugga.


Tjugoandra april

2012-04-22 @ 20:32:43 i En del av vardagen |

Dagens inköp: Akvarellpapper, mascara, rosa sockervadd, blå sockervadd och en cola. Det enda som jag betalade själv för var mascaran, jag fick akvarellfärgerna och penslarna av min gulliga moster. Funderade på att köpa oljefärg, tror inte att jag har testat det förut. Vilken sorts färg är din favorit? Jag blev fast hos akvarell från första gången jag testade att måla med akvarellfärg, vet inte riktigt varför. Man kan styra färgen så mycket. Tyvärr är jag inte speciellt duktig på att måla men det spelar ingen roll, det är roligt och avslappnande så det är värt att köpa hem material. Ikväll har jag mått illa, mest troligt på grund av att jag åt upp två burkar med sockervadd inom ett lopp på två timmar. William och jag skulle egentligen gå på bio igår, försöka i alla fall. För någon dag sedan kändes det okej att testa men när dagen väl var kommen så tog vi oss aldrig iväg, på grund av mig. Det kändes jobbigt att strunta i det men tanken på att åka dit kändes ännu värre. Dumma, dumma, dumma jag.


Nittonde april, några delar av London

2012-04-19 @ 14:35:31 i Foto - Video - Övrigt |

Big Ben, Liza, jag och Milla. Nu vill jag tillbaka.


Artonde april

2012-04-18 @ 19:55:36 i Ledsenheten och tankarna |

Ibland känner jag mig bara så ensam och missförståd, sådär som folk säger att alla tonåringar känner sig. Känner sig verkligen alla tonåringar såhär ensamma och sorgsna? Idag har tydligen gymnasieskolan i Torsås ringt upp min mentor och det verkar visst inte omöjligt att jag kan få börja där till hösten, även om jag inte har 170 poäng. Bara jag har godkänt i ämnena och möjligtvis kan skicka in ett läkarintyg på att jag är friskare nu och kan sköta vardagen helt okej. Nyligen har jag skrivit ner saker till min psykiatriker som jag träffar om två veckor, jag vet inte riktigt om brevet kommer visa något tecken på en förbättring. Det känns inte bättre. Nå, jag klarar ju av att plugga nu för tiden i alla fall. Kanske det duger för att bli godkänd till skolstarten? Problemet nu är att jag måste börja stressa med skolarbetet igen för att hinna, jag tvivlar stort på att jag kommer klara det utan att drabbas av ett nervöst sammanbrott. Det hade varit så skönt om jag hade kunnat gråta ut hos någon just nu.


Sextonde april

2012-04-16 @ 22:14:32 i Ledsenheten och tankarna |

Nej, jag mår nog inget vidare nu för tiden. Det går åt helvete med att försöka få i mig mat och det blir oftast bara en måltid per dag, men vad kan man göra? Jag kan inte tvinga mig själv hur mycket jag än vill och önskar att jag ska äta, det går inte. Spindlarna har börjat komma fram igen, jag är orolig över att bli så chockad och rädd att jag hamnar i en liten psykos ännu en gång. Förra gången började jag blöda näsblod pga stressen och satt gråtandes och ihopkrupen på en stol mitt i vardagsrummet, efter att jag hade kastat av mig kläderna och lindat in mig i en handduk. Vi hann nästan fram till sjukhuset innan jag blev lugnare och ändrade mig, det hade varit lite synd att bli inlagd en femte gång bara pga en kort och tillfällig psykos. Tvåtusentio var ett tungt år, men just nu känner jag mig helt ärligt ännu mer plågad. Jag känner mig inte frisk någonstans. Det går inte att fokusera på något, skolarbetet funkar inte längre, det finns ingen ork alls för det. För någonting. Jag känner som att jag gör alla besvikna när jag inte orkar kämpa mer, jag har bara kämpat så länge med allt för mycket. Kanske behöver jag bara en paus, en lång paus.


Femtonde april

2012-04-15 @ 10:50:52 i Ledsenheten och tankarna |

Vissa kommentarer här gör mig så fruktansvärt irriterad. Jag vet att folk inte menar något illa och bara vill få sin blogg att bli känd, men jag tycker ändå det är respektlöst att skriva vissa kommentarer och låtsas som att man har läst hela bloggen fastän man inte ens har läst en enda mening av det översta inlägget. Det är så hemskt frustrerande. Lite kul är det ändå när man verkligen märker att personen inte har läst någonting och kommenterar någonting om hur kul det är att läsa ens blogg, att ens blogg är jättesöt osv. Underhållande, men fortfarande irriterande. Jag blir glad av att se en kommentar om att min blogg är fin eller intressant, inte gullig och kul. Varför skulle det vara roligt att läsa om en person som går omkring och känner sig plågad varje dag? Vad är det med det som är gulligt eller sött? Det är bara så dumt att kommentera sådant onödigt till personer som uppenbarligen ändå inte bryr sig om att välja vilken av de två klänningarna från ditt inlägg på bloggen som du borde välja etc etc. Hej, din blogg är jättekul och gullig att läsa! Lämna en kommentar på mitt senaste inlägg och hjälp mig att välja vilken klänning jag ska köpa! Det är väldigt fint att få en sådan kommentar på ett inlägg när man just beskrivit hur dåligt man mår. Nu framstår jag som jättedryg men jag har ingen lust att hålla inne vad jag stör mig på. Ni får tycka och tro vad ni vill, nu har jag skrivit klart det här inlägget. Ha en fortsatt trevlig dag!Tolfte april, figurer

2012-04-12 @ 21:43:40 i Ledsenheten och tankarna |

Jag fann en bild idag, eller snarare så fann den mig då den bara dök upp på tumblr. Nu har jag ingen användning för den men för 1,5 år sedan ville en av mentalskötarna på avdelningen att jag skulle försöka rita de figurer som följde efter mig. Tecknandet gick inte vidare bra för jag ville inte ens försöka, jag har alltid känt som om ifall jag pratar om det eller försöker förklara utseendet så blir allt bara verkligare. Den här bilden visar i alla fall på ett ungefär hur en av dem ser/såg ut och det är lite av en lättnad, nu kan folk förstå bättre varför jag varit så rädd. Ändå är den här mörka figuren inte den värsta, men det är en som jag tänkte försöka rita under 2010 till min frukostvän, Roger. Figuren här är den som är minst realistisk, jag vände den nu också. t.Tionde april

2012-04-10 @ 09:56:42 i En del av vardagen |

Idag ska jag använda vykorten jag köpte i London och skicka dem till min farmor och mina småbröder, det kanske är konstigt att få dem såhär två veckor senare men det spelar nog ingen roll. Senare ska jag försöka plugga lite, trots att jag inte har någon ork alls. Måste även prata med mamma om när vi träffar min psykiatriker igen, det känns som om det skulle behövas snart fast jag vet inte vad jag förväntar mig för ändringar. Städa ska jag också göra, försöka i alla fall, och sen reblogga bilder som finns på tumblr. Jag skaffade ännu en blogg där idag, en svart/vit som ni gärna får besöka. Besök den gröna här och den svartvita här. Nu ska jag fortsätta lyssna på Kent och fundera på vad jag kan äta till frukost idag. Hoppas ni får en fin dag, vilka ni nu är.


Nionde april

2012-04-09 @ 14:37:41 i Ledsenheten och tankarna |

Jag känner för att hoppa av skolan och inte göra någonting av mitt liv, som att bara ligga hemma i sängen och gråta varje dag eller att sova bort hela dagarna. Nu har jag börjat tappa massor av hår igen och jag har ännu inte lyckats få i mig någon riktig mat sedan lunchen igår, det är jobbigt när aptiten är borta och man bara blir hungrigare. Då blir det istället att jag tar en maräng eller så, då och då. När jag väl vill äta så kan jag inte och när jag inte ville så kunde jag. Varför ska det vara så svårt? Inte bara med aptiten, jag menar nästan allt. Vad är det för fel med min hjärna, varför måste den alltid vara så eländig? Under nätterna tvingas jag drömma om personer som dött, att de överlevde trots tågets dödlighet, att de lyckats komma tillbaka från de döda eller att de helt enkelt valde att inte avsluta sina liv. Jag förstår inte varför jag blir så berörd av döden, varför personerna alltid dyker upp i mina tankar. Döden har varit en stor del av mina tankar sedan jag var ungefär fyra-fem år, det var plågsamt då och det är lika plågsamt nu fast på ett helt annat sätt. Det är väl på grund av tanken på att folk försvinner för gott som det känns så jobbigt, att de försvinner från sina familjer och vänner även fast de kanske egentligen inte ville försvinna. Jag sörjer er allihopa.


Femte april

2012-04-05 @ 11:26:49 i En del av vardagen |

Planer för denna torsdag: Lyssna på musik, spela World of Warcraft, städa, Tumblr:a och vara barnvakt till min ena lillebror medan den andra är på kalas. Det är allt jag ska göra och det känns bra, jag behöver inte passa några tider eller stressa, bara finnas till. Vad som inte känns bra är min aptit, den existerar inte. När jag väl får tillbaka den så blir det att jag nästan hetsäter och det känns inte heller okej. Humöret fortsätter att gå upp och ner flera gånger per dag och jag förstår mig fortfarande inte på mina känslor, jag har konstiga tankar som känns normala men när jag sedan tänker efter så är det nog inte vidare normalt eller vettigt att tänka på sådant så ofta som jag gör. Imorse vid 05:00 blev jag rädd att någon kidnappat och tänkt mörda min mamma så jag var tvungen att kliva upp och se efter, trots att hon låg där och sov i sin säng så kände jag mig fortfarande oroad och nu känner jag mig udda på grund av det. Men nu ska jag sluta skriva om min hjärna och istället visa vad jag köpt i London för att jag inte har något bättre för mig. Pride and prejudice and zombies, Nirvana t-shirt, två tröjor, en jacka, kofta, bandana, ett par shorts, ett par jeans som jag inte kan använda, strumpbyxor, en väckarklocka och underkläder.Andra april, dum dag

2012-04-02 @ 21:19:36 i En del av vardagen |

Ingen särskild anledning, jag vaknade upp ledsen och fortsatte med ledsenheten tills tomheten tog över. Taxin rullade upp på vår uppfart och jag kunde inte hitta min plånbok med färdtjänstkortet. När jag väl hittat det och börjat åka iväg så funkade inte kortet och när jag kommer till skolan inser jag att jag lär få gå kvar ett halvår till på iv om inte frikvoten blir godkänd. Oturligt som allting är så kommer ansökan inte bli godkänd, för en sådan tur har jag aldrig haft med ansökningar som faktiskt spelar stor roll. Skoldagen gick inte bra och jag åkte hem efter lunch, korthelvetet fortsatte med att inte fungera och taxichauffören förstod inte varför jag får åka arbetresa när jag inte har något synligt funktionshinder. Det känns inte okej att börja förklara saker som han kanske inte skulle förstå så då satt jag bara där och verkade dryg, vilket kändes väldigt fult och dumt. Alla mina kläder är dessutom obehagliga och kliar idag men självklart har jag på mig dem ändå, trots att det bara gör dagen ännu sämre. Det är bara tisdag och onsdag kvar, sen kan jag ligga i sängen hela dagarna och tycka synd om mig själv hur mycket jag vill.


Första april

2012-04-01 @ 15:19:02 i En del av vardagen |


Dagarna i London har varit helt fantastiska, förutom smärtan i fötterna och längtan efter min William. Jag skulle vilja åka dit igen inom en vecka och aldrig mer lämna landet. På måndagen gick vi omkring i Westminster, såg på Big Ben, Buckingham Palace, åkte i London Eye, var i parker osv osv. Jag kände mig lycklig, det gick till och med bra för mig att gå omkring bland så otroligt mycket folk. Sen har vi spenderat en stor del av tiden på Oxford St, jag och Liza blev på tisdagen erbjudna gratis hårklippning av två kvinnor från Harringtons och på onsdagen var vi tillbaka på samma gata, springandes mellan Top Shop och Urban Outfitters. Vad jag har längtat efter att få ta egna bilder av staden och lägga upp dem någonstans, men just nu får den här bilden duga för att jag om en stund ska spela WoW och fortsätta lyssna på Nirvana. Jag skriver så dåligt nu för tiden. Nåväl.