ditt navn herNittonde oktober, té & Voxra.

2011-10-19 @ 21:25:32 i Antidepressiv behandling
Så imorgon på morgonen börjar det igen, min behandling. Denna gången bör det gå annorlunda, det bör fungera. Finns det någon annan bloggläsare som testat Voxra eller något liknande antidepressivum som är ett dopaminpreparat? Denna medicin verkar vara relativt ny här i Sverige.
- - - - - - - - - - - - - - -
Sitter nu i min säng och dricker mitt nya gröna té som jag har fått av William. Det smakar betydligt mycket bättre än det från Kvantum och framkallar inte heller illamående, så nu kan nog tédrickandet bli en rutin. Idag har jag fått tre försenade födelsedagspresenter av mormor och moster; 600kr, spargris, en receptbok. Tack, och tack till alla andra ännu en gång för presenterna och uppvaktandet.

${CommentAuthorLinkIf}

2011-10-19 kl.22:55:07

Ja, det är skönt att kunna gråta igen men som du sa, utmattande och tröttsamt men trevligt under stunden.Har inte skaffat skype ännu eftersom jag är fett efter i utvecklingen haha. Men blir nog att jag skaffar det inatt någon gång eftersom jag troligtvis kommer sitta uppe hela natten ändå.

${CommentAuthorLinkIf}

2011-10-20 kl.06:37:11

svar: japps! :)Godmorgon på dig, hur mår du idag? ;)

${CommentAuthorLinkIf}

2011-10-20 kl.16:30:31

Hej!

Jag sladdade in här på din blogg och har läst lite.

Du ville veta om någon har provat Voxra.

Jag har det. I ca 2 år snart.

Jag har nog provat 6-7 stycken andra före det men Voxra är den som har funkar allra bäst på mig.

Jag mår mycket bättre än förut och orkar mer. Jag är helt övertygad om att det är Voxrans förtjänst.Hoppas det funkar för dig med för det är inte roligt alls att inte må bra. Och du är så ung. Du har ju hela livet framför dig och är värd att må bra.${CommentAuthorLinkIf}

2011-10-20 kl.20:06:31

Hej igen!

Jag är 45 år =)Jag märkte ganska snart att det funkade. Typ 1 månad. Det var verkligen en jätte skillnad jämfört med de andra jag hade provat.

Jag kunde samtidigt sluta med Xanor. Det är bara för att jag fick Voxra. Och att det funkade så klart.

Men alla är ju olika så klart. Hoppas att det funkar för dig.

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-08 kl.23:27:28

Jag har ätit voxra i 1 år,och jag har aldrig mått så dåligt av den medicinen,har prövad en rad andra men den klår allt.första veckan var jag sängliggandes.Spydde och kunde knappt röra på huvudet.

Fick mens jätteofta och blödde så otroligt mycket.

Det gick strålningar genom huvudet titt som tätt.Hoppas den funkar för dig..det är ju så olika för varje individ!

Legg igjen en beskjed!