ditt navn herSjuttonde november

2011-11-17 @ 20:47:21 i Ledsenheten och tankarna
Känner för att orka, men orkar inte. Fick MVG på ett prov i svenska men konstigt nog glädjer det mig inte alls, det känns som att det inte spelar någon roll längre, jag bara skriver. Det känns som att allting blir fel och som att alla besluten som jag lyckas ta ändå aldrig blir rätt, ingen verkar hålla med. Hela jag är fel, mina tankar är fel, mina ord är fel, ansiktet, kroppen och allting verkar helt enkelt vara otroligt fel. Det har inte heller blivit mycket sömn inatt, vaknade vid 04:40 och kunde inte somna om. Sömnen är också fel, trodde att Risperdal skulle göra mig lika sömnig som med Seroquel men så blev det inte. Varför är allt med mig så fel just nu? Väntar in en ny tid hos Bup till nästa vecka och jag borde börja bli mindre impulsiv snart.

Imorgon vill jag stanna hemma och ligga i sängen fram tills jag faktiskt orkar att börja dagen och sen ha en jättefin fredag med den finaste i världen. Så blir det inte för att jag måste åka till den blivande praktikplatsen och se mig omkring fastän orken att praktisera inte finns kvar längre. Resten av fredagen kanske blir fin ändå.
Tänker i alla fall försöka skaffa tid för röntgen snart, det känns som att något är fel.

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-17 kl.21:06:07

Nu minns inte jag vad jag skrev i min förra kommentar till dig, och jag ser inte mitt inlägg heller, så hjälp mig... Vad skrev jag ? =D Ang. om vad som fungerade för mig.Jo, det är ju nackdelen med att vara inlagd, att vara borta från dem som betyder något för en.

Men de som for SMS eller samtal skall skatta sig lyckliga!

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-18 kl.20:44:02

Jaha, tack, för hjälpen! ;D

Ja, DBT fungerar - tror jag, har inte gått så länge i det, men DBT verkar vara bra, då man får "läxor", mer exakta riktlinjer över vad man bör träna på..

Förstår du hur jag menar? =)

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-19 kl.18:39:33

Bra blogg :)

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-20 kl.16:42:31

hej allt bra ? :D kram!

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-20 kl.18:34:23

-Før att det inte funkar att dem bor tillsammans. :/

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-20 kl.20:08:50

det är jobbigt att känna som du känner,men tjejen ge inte upp!!sv;Okej, det är väl också antideppressiv ?

låter typ som det har något med mens att göra,spiral, p-piller och sånt[haaha(?)]

Nä det är inte det lättaste,men bara du vill och är villig att ta emot hjälpen så går det faktiskt..lättare o lättare för varje gång,har också haft enorma problem just med att prata om känslor!Nä det blev inte så,var inlagd i flera månader så de var absolut inte aktuellt,men ska kanske börja på DBT som är till självskadande och sjmordstankar,nästan lika som KBT.

hm,vad jag minns var att vi gjorde en kartläggning av de aktuella problemen, vad som är värst nu och vad man vill jobba med, vi skrev upp en massa på stora papper och rita och sånt,sen tar man en sak i taget och pratar om hur man ska jobba med det sen får man typ uppgift hem till nästa gång..så har vi jobbat iallafall :)kram

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-21 kl.19:40:24

Hej jag heter Joanna och är 23 år och när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtar om livet med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelde för hur det är att leva med Aspergers syndrom och att alla är lika värda trots bakgrund:)

Så besök gärna min blogg:) kram

Ps. glöm inte att anmäla dig till alla roliga tävlingar med super fina priser:)

Legg igjen en beskjed!