ditt navn herSextonde november

2011-11-16 @ 21:15:58 i Ledsenheten och tankarna
Jag mår så dåligt att jag mår fysiskt illa och orkar inte riktigt att ändra mitt dåliga beteende för tillfället, orkar inte heller berätta någonting som folk inte vet. Känner inte heller för att åka till skolan imorgon och sitta vid mitt bord för att jag upptäckte att en död spindel hänger i sin egna tråd precis där bredvid. Varför ber jag inte någon att ta bort den? För att man skulle tycka att jag är ännu löjligare då jag inte ens vågar vara nära en död spindel. Det borde nog anses vara ännu löjligare då man är mest rädd för sig själv, för en person borde ju kunna ha kontroll över sig själv och inte behöva andra som kontrollerar en. Jag vill inte vara en person som är rädd för sig själv men kanske är jag själv det hotet som jag ständigt ser mig omkring för. Det värsta är att jag alltid varit fantastisk på att låtsas och nu för tiden gör det automatiskt för att slippa prata om det, hur mycket jag än önskar att allting gick att berätta för att kunna bli hjälpt eller bara för att göra folk medvetna.
Har skrivit om islam idag och skaffade en tumblr för att vara häftig. God natt.

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-16 kl.22:30:29

Åh, jag önskar så att jag hade kunnat trolla bort din rädsla och allt det som gör dig illa, för det skär i mig att läsa det här.

Men vet du? Jag tror att alla är rädda för sig själv (jag är det i alla fall), däremot är det få som vågar erkänna det och det min vän, är ett stort steg mot förändring, som du säkert hört förut. Jag känner igen mig så mycket i vad du skriver hur den psykiska smärtan går över i något fysiskt och den hjälplöshet man befinner sig i när man mår dåligt. Men du, jag finns på min bloggadress och mail. Skicka ett meddelande om du känner för det, jag lyssnar. Kram!

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-17 kl.11:34:11

hej, fin blogg :D kolla gärna in min rosa blogg.

jag har alltid tävlingar, tips och mycket mer. kram!

${CommentAuthorLinkIf}

2011-11-17 kl.20:26:28

Ja, KBT liksom DBT fungerar olika för olika männsikor, men är du positivt spänd inför det ?

Jo, varje gång man blir inlagd så tappar man lite av sig själv, får umgås enbart med andra sjuka, och man kommer inte undan alla ifrågasättanden. q

Legg igjen en beskjed!